NápojeRecepty pro přípravu nápojů, jejich podávání a uskladňování

SANGRIA

Publikováno 05.04.2024 v 18:07 v kategorii RECEPTY - ALKO, přečteno: 23x

4 ks pomeranče

4 ks broskví (nektarinek)

1 limetka

trochu cukru

1 dl rumu

2 l červeného vína

1 l sodovky


Nakrájené ovoce (můžeme použít i kousky melounu či hroznové víno) prosladíme a zalijeme rumem. Vychladíme v lednici. Asi hodinu před podáváním zalijeme vínem a nakonec doplníme sodovkou. Lze podávat i s ledem. Ozdobíme mátou.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?